Kontakt

ENERGY-LASER L500 PRO

Håndholdt LLLT/PBM laser på 500 mW – 808 nm infrarød (usynlig laser). Kraftig all-round laser til den professionelle behandler. Laseren har indbygget LED guidelys og leveres med samleoptik (fokus). Laseren er velegnet til smerte- og skadesbehandling samt til dental og veterinær brug. Laserens optik gør den velegnet til zone-, aku- og triggerpunkt behandling. Programmering og styring af laseren med indstilling af tid, effekt og guide-lyd udføres nemt og enkelt via indbygget Bluetooth funktion i laseren og den tilhørende app (Android). Behandlingsdybde: ca. 3-4 cm.

Hvorfor vælge ENERGY-LASER L500 PRO

ENERGY-LASER L500 PRO (Bluetooth) er en håndholdt laser med en laserskraft CW på 500 mW og en bølgelængde på 808 nm, som ligger i det usynlige spektrum (infrarød/IR).

ENERGY-LASER L500 PRO (Bluetooth) er et ideelt valg til den travle professionelle behandler inden for human og veterinær sundhedspleje. Manglen på eksterne knapper gør det nemt at rengøre laseren mellem patienter og mere pålidelig sammenlignet med andre lasere, der har knapper og LCD-skærme.

Alle laserindstillinger udføres via telefonens Energy Laser Bluetooth App (Android). ENERGY-LASER L500 PRO(Bluetooth) tændes og slukkes med en enkelt drejning af batteriet med uret eller mod uret.

ENERGY-LASER L500 PRO (Bluetooth) er et ideelt valg for den travle professionelle, der kræver en laser, der har tilstrækkelig kraft til at behandle i dybden og levere den nødvendige kraft til dybvævterapi. Den fokuserede optik gør ENERGY-LASER L500 PRO (Bluetooth) til et ideelt valg til akupunktur- og triggerpunktterapi.

ENERGY-LASER™ L500 PRO

 • ENERGY-LASER L500 PRO
 • Alu-kuffert
 • MAXI Li-Ion batteri
 • Li-Ion lader
 • Beskyttelsesbrille
 • Quick guide og manual

Professionel laser – L500 Pro

Vores laser L500 Pro med bluetooth og App opkobling behandler effektivt zone-, akupunktur og triggerpunkter i sener, led og muskler. Med den tilknyttede App styres indstillingen af tid og effekt, så området behandles mest effektivt. Nemt og lige til. L500 Pro behandling af eks. knæskader og smerter. Behandlingsdybde: 3-4 cm

Laserbehandling af muskler og led

Vores håndholdte Laser L500 Pro er en kraftig Energy Laser som blandt andet reducerer smerter i led, hud og muskler. Her på billedet ses en behandling af skulder- og nakkesmerter, som mange ofte døjer med hver dag. Lasereffekt 500mW – 808nm

Sårheling & dental behandling med laserlys

Til vores L500 Pro laser, kan du tilkøbe vores oral optik enhed som bruges hos især tandlæger. Dette oral optik giver mulighed for lindringer af smerter i blandt andet tandkødet og healer åbne sår hurtigere efter operationer. Kontakt os for tilkøb af dette oral optik

Laserbehandling er for alle.. også dyr

Du kan behandle alle typer dyr i din dyreklinik. Lindring af smerter og healing af sår. En effektiv all-around laser der er nem at bruge og have med overalt. Laseren fås i en praktisk alu kasse som beskytter laseren i transporten til hestestalden O.lign.

Specifikationer:

 • Lasereffekt CW max. 500mW
 • Bølgelængde 808 nm (usynlig/IR)
 • Laserklasse 3B

Anvendelsesområder:

 • Muskler
 • Sener
 • Led
 • Arvæv

Køb L500 PRO

Send mig priser via mailGiv mig en opringning

For mere information om
ENERGY-LASER™ L500 PRO (Bluetooth) bedes du kontakte os på +45 3110 5610 eller udfylde nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.