Kontakt

Vind en Energy Laser L500 Pro til en værdi på 18.744 kr.

Nu kan du deltage i vores konkurrence på Facebook. Med det rette held kan du vinde en Energy Laser L500 Pro til en værdi på 18.744,00 kr.
Reglerne er simple og alle over 18 år kan deltage i vores konkurrence. Følg de følgende 3 skridt for at deltage i konkurrencen.

Vi trækker lod i blandt alle deltagere den 15.6.2020 kl. 15:00.

Vinderen vil blive kontaktet direkte igennem Facebook.

Det kan du vinde!

Energy Laser L500 Pro

Den lille og nemme håndholdte terapilaser.

ENERGY-LASER L500 PRO er det ideele valg for den aktive person. Laseren behandler i dybden og leverer den nødvendige energi til at optimere kroppens naturlige helingsproces.  ENERGY-LASER L500 PRO er det naturlige valg til akupunktur- og triggerpunktterapi. Laseren lindrer smerter og forbedrer blodtilstrømningen til behandlingsområdet. L500 Pro hjælper patienter med kroniske lidelser som slidgigt, ledgigt og andre kroniske smerter. Du kan læse mere om terapilaseren her.

Følg de 3 skridt forneden for at deltage i konkurrencen.

Skridt Nummer 1.

Like vores Fanpage

Bliv en del af vores netværk.

Gå ind på Facebook og find vores Energy Laser Fanpage og giv vores side et like. På vores fanside kan du finde forskellige nyheder om vores lasere og hvordan man kan behandle med en PBMT / LLLT laser. Vores netværk består af brugere, behandlere og læger indenfor smerte og skadebehandling. Du kan også velkommen til at stille spørgsmål direkte til vores dedikerede team.

Skridt Nummer 2 og 3.

Like og kommenter vores konkurrenceopslag

Skriv dit navn i kommentarfeltet og hvorfor du kan bruge en terapilaser.

Måske lider du af gigt eller har en anden form for kroniske smerter. Energy Laser kan hjælpe dig med at få en bedre dagligdag uden smerter. Skriv hvorfor du kunne tænke dig at vinde en laser til samlet værdi på 18.744 kr.

Det er meget simpelt at deltage i vores konkurrence. Efter du har givet vores fanpage et like, skal du finde vores konkurrence opslag og skrive dit navn i kommentarfeltet.
Du skal være over 18 år gammel og være bossidende i Danmark for at kunne deltage i konurrencen om en Energy Laser L500 Pro.

Besøg os på Facebook

15.6.2020 – 15:00

Og vinderen er…

Du kan stadig nå at deltage.

Alle deltagere i vores konkurrence har mulighed for at vinde en ENERGY-LASER L500 PRO. Du kan kun deltage en gang per Facebook bruger og skal opfylde kravene beskrevet på denne side. Der vil blive trukket lod om en vinder 15.6.2020 kl. 15:00.

Held og lykke

Mvh 

Team Energy Laser

Kontakt Energy Laser