Kontakt

ENERGY-LASER L800 PRO (Bluetooth)

Håndholdt LLLT/PBM laser på 4 x 200 mW = tot. 800 mW – 660 nm. Kraftig og effektiv all-round laser til den professionelle behandler. Laseren er med sprede optik, der gør den specielt velegnet til hudbehandling og veterinær brug. Programmering og styring af laseren med indstilling af tid, effekt og guide-lyd udføres nemt og enkelt via indbygget Bluetooth funktion i laseren og den tilhørende app (Android). Laserens bølgelængde på 660 nm sikrer en effektiv dybdevirkning i huden og vævet på ca. 1-2 cm.

 

ENERGY-LASER™ L800 PRO (Bluetooth)

Leveres komplet og klar til brug i alu-kuffert med følgende tilbehør:

• 1 stk. Li-Ion MEGA batteri
• 1 stk. Li-Ion lader
• 1 stk. Beskyttelsesbrille
• Quick guide og brugermanual

Hvorfor vælge ENERGY-LASER L800 PRO (Bluetooth)

ENERGY-LASER ™ L800 PRO (Bluetooth) er en håndholdt laser med en laserkraft CW på 4 x 200 mW = tot. 800 mW og en bølgelængde på 660 nm, som ligger i det synlige spektrum (synlig/rød).

For de behandlere, der har brug for at arbejde hurtigt og dække et stort behandlingsområde på mindre tid og kræver effektiv laserindtrængning, gør multifunktionslinserne (Spredte optik) i ENERGY-LASER ™ L800 PRO (Bluetooth) den til det ideelle valg til sår og hud behandling inden for human og veterinær terapi. Det er en laser til alle fagfolk, der har en høj arbejdsbyrde og dem, der har brug for at få arbejdet hurtigt gjort, og alligevel opnå effektive resultater fra starten.

ENERGY-LASER ™ L800 PRO (Bluetooth) er en ergonomisk og intuitivt designet laser uden knapper og diplay, der går i stykker over tid. Tænd/sluk for laseren gøres ved at dreje batteriet med uret eller mod uret. Programmering og styring af laseren med tiden, strømstyring og styring af lydindstilling udføres nemt via den indbyggede Bluetooth-funktion i laseren og tilhørende app. Med ENERGY-LASER ™ L800 PRO (Bluetooth) får du en kompakt og ergonomisk laser med rigelig strøm og bred spredning af lys til behandling af sår og hudsygdomme, der nyder godt af terapeutisk laserbehandling.

Power laser L800 til laserterapi behandling

Hvad er der i alu-kufferten

 • ENERGY-LASER L800 PRO (Bluetooth)
 • Li-Ion MEGA batteri
 • Li-Ion lader
 • Beskyttelsesbrille
 • Quick guide og brugermanual

Laserbehandling med L800

Denne patenterede L800 laser behandler mange forskellige områder på mennesker og dyr. På billedet vises en laserbehandling af arvæv i nedre ryg. Behandlingsdybden er 1 til 2 cm og effektiv i større overflade områder

Laserterapi og overfladebehandling

Effektiv 4 x 200 mW håndholdt laser med 4 x optik for en bred berøringsflade i behandlingen. På billedet vises en behandling af sår på skinnebenet. Denne laser kan behandle på mange forskellige behandlingsområder – Kontakt os for spørgsmål til denne L800 laser med bluetooth

Specifikationer:

 • Lasereffekt CW max. 4 x 200 mW = total 800 mW
 • Bølgelængde 660 nm (synlig/rød)
 • Laserklasse 3B

Anvendelsesområder:

 • Healing af sår
 • Arvæv
 • Hudlidelser

Hel og energiser din krop med rødt lys

Rødt lys terapi fungerer indefra og ud for at forbedre mitokondrial funktion i celler. Dette fører til adskillige hudfordele. Rødt lys kan hjælpe kroppen med at reducere hudens betændelse, glat hudfarve, reparere solskader, ar og strækmærker; det kan endda opbygge kollagen i huden, hvilket kan reducere rynker og hjælpe med at helbrede sår. Rødt lys påvirker også lymfesystemet positivt ved at øge blodstrømmen og derefter forbedre din krops evne til at afgifte kroppen.

Fordele ved brug af 66onm laser:
  Forbedret blodcirkulation
  Antiinflammatoriske virkninger
  Øget muskelindvinding
  Forøget kollagenproduktion
  Strålende hud
  Reducerer ar, rynker og fi ne linjer
  Hastigheder sårheling
  Forbedret fertilitet
  Forøget testosteron
  Reducerer smerter

Mere om Laserterapi