Kontakt
Laserterapi med Personal Laser L400 hjemme laser for private og klinik behandlinger

Derfor skal du overveje denne behandlingsmulighed for gigt

 

Din fysioterapeut og kiropraktor bruger med stor sandsynlighed laser til smerte behandlinger og nu har du muligheden for at behandle dig selv for gigt.

 

Laser til behandling af gigt blev allerede medicinsk godkendt i USA og Norge i 2002 og siden er laserne blevet bedre og bedre. Der er i alt 1500 studier og de seneste par år er der kommet rigtig megen positiv fokus på behandling med laser og gigt. Laser har en rigtig god lindrende effekt. Det gælder lige fra ’krum fingre til smerter i leddene m.m. Har du generende gigt skal du overveje muligheden. Argumenterne og resultaterne er overbevisende og laser er over det meste af verden i dag en anerkendt behandlingsform. Ved laserbehandling er der ingen bivirkninger og du kan ikke mærke behandlingen, som du nu selv kan udføre.

Som de eneste i Europa er vores lasere medicinsk CE mærkede og (dermed er effekten af laserne dokumenteret) derfor har vi også tilladelse til at sælge / markedsføre til privatpersoner.

Vi forsker sammen med lokale hospitaler og har senest behandlet mere end 2000 patienter med positive resultater.

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os på telefon 87430588 eller på e-mail: jensen@energy-laser.com eller send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op.